Hängbroar som binder samman platser och människor

Vår passion är att skapa hängbroar som inte bara förbinder platser, utan också människor. Med lång erfarenhet av att producera, leverera och montera hängbroar över hela Norden, kan vi stolt erbjuda lösningar som kombinerar hög kvalitet, hållbarhet och diskret design. Broarna gårbortom det praktiska; de är estetiskt tilltalande och skapar harmoni i såväl urbana som naturliga miljöer.

Pajalabron – robust, flexibel och kostnadseffektiv

Pajalabron, vår signaturprodukt, är en prefabricerad hängbro som är konstruerad för att vara både snabb och enkel att montera – ofta på bara några dagar. Den robusta konstruktionen och flexibiliteten gör den idealisk för allt från strida forsar till djupa raviner, anpassad efter just dina behov. Att välja Pajalabron innebär att välja en kostnadseffektiv lösning som minskar behovet av omfattande platsarbete, sänker byggkostnaderna och samtidigt tar hänsyn till miljön.

Vi har också gedigen kompetens i konstruktion och tillverkning av andra typer av broar, såsom t.ex. balkbroar till industrin.

Hör av dig till oss så berättar vi mer

Broar som tar dig närmare naturen

Våra hängbroar är säkra och pålitliga, även under de tuffa förhållanden som det nordiska klimatet kan erbjuda. Men mer än så, våra hängbroar handlar om att skapa tillgänglighet och möjligheter. De gör det möjligt för människor att utforska och uppleva naturen på nära håll och bidrar till att sammanföra samhällen. En hängbro främjar också gång- och cykeltrafik, och passar därför bra för dig som vill stödja en grönare framtid.

Hur går det till?

Hängbroarna anpassas helt efter ditt behov. De kan varieras i bredd, längd, färg, material, typ av räcke, med mera. Vi kan även hjälpa dig ta fram eventuella handlingar för bygglov eller ansökan om finansiering. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Boka rådgivning

Boka in en kostnadsfri rådgivning med en av våra experter för att höra mer om Pajalabron.

Namn- och Efternamn:
Telefonnummer:
Email:
Fritext:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.