Arvet av industriellt hantverk

Pajala Welders är mer än bara ett företag; vi är en del av Pajalas industriella arv, med rötter som sträcker sig djupt in i regionens historia. Sedan 2024 fortsätter vi denna resa under ny ledning, med en stark vision för framtiden. Simon Niva styr som VD, med Johan Lyckestig, Fredrik Högberg och Sammy Pergament som medägare.

vår vision för framtiden

Växa som ett sammansvetsat
team

Vi bär stolt på oss ansvaret att förvalta och utveckla detta arv. Vår vision sträcker sig bortom affärssiffror; vi strävar efter tillväxt tillsammans med våra medarbetare, kunder och samhälle. Genom att vara en aktiv del av lokalsamhället vill vi bidra till dess välbefinnande och utveckling.

Kontaktuppgifter & Team

Vi är Pajala Welders

Vår styrka ligger i våra människor. Lär känna det fantastiska teamet bakom Pajala Welders. Kontakta oss för att utforska möjligheterna tillsammans. Vi ser fram emot att höra från dig!

Simon Niva

VD

Viktor Holmstedt

Platschef

Markus Antilla

Svetsare & maskinoperatör

Anders Eriksson

Svetsare

Johan Lyckestig

Konstruktion

Jona Hjulfors

Svetsare

Fredrik Högberg

Styrelseordförande

Sammy Pergament

Marknad & PR

Vad kan vi hjälpa dig med?

Pajala Welders är din pålitliga partner när det gäller allt från konstruktion till produktutveckling och kalkylering. Vårt dedikerade team av erfarna ingenjörer finns här för att stödja dig genom hela processen, oavsett projektets omfattning eller svårighetsgrad.

Namn- och Efternamn:
Telefonnummer:
Email:
Fritext:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Certifierad kvalitet och säkerhet

Pajala Welders är stolta över att vara certifierade enligt EN 1090, en standard som bekräftar vår förmåga att uppfylla de högsta kraven på kvalitet och säkerhet för tillverkning av bärande stål- och aluminiumkonstruktioner. Sedan 1 juli 2014 är det ett krav inom EU att alla tillverkare av sådana produkter måste CE-märka sina produkter, vilket bevisar att de uppfyller EU:s strikta standarder för tillverkningskontroll.

Genom att vara certifierade enligt EN 1090, försäkrar vi oss om att alla våra processer och produkter inte bara möter de juridiska kraven utan också står för kvalitet och tillförlitlighet. Detta ger oss möjligheten att exportera våra produkter till andra europeiska länder och gör oss konkurrenskraftiga på marknaden.

Vår certifiering omfattar allt från bärande takplåt och väggreglar till pelare och balkar för byggnader, broar och andra konstruktioner. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder produkter för en rad olika användningsområden, allt med garanti för högsta säkerhet och kvalitet. Vi är utrustade med certifierad svetspersonal och använder kvalificerade svetsprocedurspecifikationer (WPS) för att säkerställa att alla produkter vi tillverkar lever upp till de standarder som EN 1090 ställer.

Fokus på miljö, säkerhet och kvalitet

Hållbarhet är en hörnsten i allt vi gör på Pajala Welders. Vårt åtagande för miljön, säkerheten och kvaliteten genomsyrar varje projekt och beslut vi tar. Vi strävar efter att minska vår miljöpåverkan genom att använda resurseffektiva metoder och material, samtidigt som vi säkerställer att våra arbetsplatser alltid uppfyller högsta möjliga säkerhetsstandarder för både vår personal och våra kunder. Kvalitet är inte bara en del av våra produkter och tjänster; det är en del av vår identitet.

Vi genomför regelbundna säkerhetsutbildningar, riskbedömningar och förbättringsåtgärder för att säkerställa en arbetsmiljö som inte bara är produktiv, utan också säker. Vår strävan efter säkerhet sträcker sig bortom vår egen verkstads gränser; vi arbetar aktivt för att våra produkter och tjänster ska bidra till en säkrare miljö för användarna.

Pajala Welders lägger stort vikt vid starka och hållbara relationer med leverantörer och samarbetspartners. Därför förväntar vi oss att de delar vårt engagemang för hållbarhetsprinciper, inklusive ett starkt fokus på säkerhet. Det innebär att de aktivt måste arbeta för att minska sin miljöpåverkan, följa strikta säkerhetsprotokoll och ständigt sträva efter högsta möjliga kvalitetsnivå i deras produkter och tjänster. Vi tror på öppenhet, ärlighet och samarbete för att tillsammans driva branschen mot mer hållbara och ansvarsfulla arbetsmetoder.

På Pajala Welders är vi dedikerade till att leva upp till dessa ideal varje dag och att föra dem vidare genom varje projekt vi tar oss an.

Drömjobbet väntar på dig

Är du redo för nästa steg i din karriär? Vi letar alltid efter drivna och skickliga individer som vill vara en del av vår resa. Läs mer om hur det är att jobba på Pajala Welders och se lediga tjänster här.